הכפתורים רק ממלאים את הטופס. השינוי נשמר בלחיצה על "שמור".
משווקים מורשים
המשווקים המורשים מופיעים ללקוחות ברשימה בחלון הרישום בתוכנה. משווק מורשה מקבל במייל הודעה על כל לקוח חדש שבחר בו, ונכנס לדף הזה עם המייל שלו - ורואה רק את הלקוחות שלו.
שם
מייל
לקוחות
שמות שלקוחות כתבו ב"אחר" (לא ברשימה)
שם
לקוחות
"הוסף לרשימה" ממלא את השם בטופס. אפשר לתקן אותו, ואחרי שתוסיף מייל ותשמור, הלקוחות האלה יהיו שלו.